SC Steel-Cont GmbH

Är ett företag grundat 2009 som behandlar anpassade individuella lösningar inom containerkonstruktion.

Vårt motto är: Högsta flexibilitet med bästa kvalitet till bästa priser. Vi är starka nog för stora uppgifter och tillräckligt flexibla för att förverkliga dina drömmar.Affärsfilosofi


Vårt fokus ligger på ett långsiktigt samarbete med våra leverantörer och kunder. Det bör utvecklas från första kontakter och initiala projekt på lång sikt företagsnamn.

Vårt mål är att utarbeta den bästa lösningen för ditt behållarsystem under förfrågningsarbetet genom en mycket nära kontakt med kunden. Förutom standardprodukterna ligger vår speciella styrka i innovativa individuella lösningar. Förutom 2D-planering erbjuder vi även en 3D-planering av behållarsystemet på begäran.

För att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga produkten är vi i ständig kontakt med våra producenter för att kunna reagera omedelbart på nya marknadskrav eller att utveckla nya innovativa lösningar och erbjuda dem till våra partners. För att minska våra kunders arbetsbelastning erbjuder vi inte bara planering och produktion utan även transport och montering på plats.


Vi finns sedan
2009.


2009.

Var STEEL-CONT s.r.o grundad

2010.

Exclusivitetsdeklaration för Skandinavien och utveckling av ett separat oberoende monteringslag

2012.

Exklusivitet för Frankrike

2013. och 2018.

ETA-certifiering genom EOTA och ETA

2014.

Stiftelsen för SC STEEL-CONT. GmbH

Vårt lag


VD

+43 676/ 675 0171

horst.poellinger@steel-cont.com

- HORST POELLINGER

Försäljningschef

+43 676/ 672 6150

vaso.popovic@steel-cont.com

- VASO POPOVIĆ

 

SC Steel-Cont GmbH
Grillgasse 46
A-1110 Wien
AustriaVarför STEEL-CONT?


Baserat på äkta omsorg och passion

Varje nytt projekt och utmaning tacklas med stor omsorg och passion, och vi försöker också tillfredsställa de kunder vi hittills har vunnit.


Erfarna medarbetare

Vårt team investerar dagligen i sin kunskap och kompletterar den erfarenhet vi har uppnått när det gäller att hantera våra kunder och projekt.


Bästa möjliga utrustningen

Vårt företag har den bästa tekniken och utrustningen som finns tillgänglig för att ge våra kunder den slutprodukt som de tänker.


Professionalism

Professionalism är vad som genomtränger vårt arbete varje dag